• 1

Preinscripcions Activitats d'Estiu 2017

Properament obrirem el plaç de preinscripcions per a les Activitats d'Estiu a Andorra (Canillo).

Podeu trobar tota la informació en aquest DOCUMENT

Moltes gràcies!

LA COLLA DOLÇ INFERN VIATJA A TORÍ

La colla gran del nostre grup, Dolç Infern, participarà el proper cap de setmana a l’Aplec Internacional, que tindrà lloc a Torí (Itàlia) del 7 al 9 d’agost.

La capital del Piemont es vestirà durant tres dies de cultura catalana ja que, un any més, un tast de la nostra cultura popular i tradicional viatja fora del país.

Més d’una quinzena de dansaires de la colla ja ho tenen tot a punt per a agafar l’avió i començar aquesta nova experiència, ja que serà, per a molts d’ells, la primera vegada que participen a l’Aplec Internacional. És la tercera vegada que el Grup és elegit per formar part de l’Aplec Internacional ja que l’any 2006 i 2008 (Malmö i Tallinn) ja hi va participar.

Està previst que la colla Dolç Infern participi en les diferents ballades, dinamitzant i ensenyant a ballar sardanes als torinesos i que juntament amb les altres colles sardanistes que també hi han estat convidades (Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig, Xàldiga de Barcelona i Sa Palomera de Blanes) ofereixin diferents exhibicions de lluïment i punts lliures en els espectacles previstos.

L’Adifolk és l’entitat que organitza cada any aquest Aplec, que enguany arriba a la 28a edició.

Us mantindrem informats de les aventures dels nostres sardanistes per terres italianes!

Gira i Gira a l'Auditori!

 

El proper dilluns, 11 de maig, a les 19 h, presentarem el Gira i Gira a l’Auditori!

Com molts de vosaltres ja sabeu, el Gira i Gira es un projecte que va veure la llum, fa gairebé un any, en format de disc compacte. Un enregistrament que inclou 10 temes musicals propis i tradicionals, interpretats per la Bellpuig Cobla i el grup Polcasol3.

GR3 (Albert Palau, Jordi Vivas i Oscar Fillat) han adaptat aquest projecte, pensat inicialment com a espectacle de carrer, a un entorn com l’Auditori Enric Granados de Lleida. La part musica anirà a càrrec de Polcasol3 i la Bellpuig Cobla i comptarà amb la col·laboració dels dansaires del Grup Sardanista Montserrat.

Es tracta d'un espectacle familiar, pensat per a totes les edats i d’entrada gratuïta.

Us hi esperem!

 

GR3 i Grup Sardanista Montserrat

http://www.gr3.cat/

http://www.grupsardanistamontserrat.cat/

 

23 D'ABRIL: EL GSM NO PARA QUIET!

El dijous 23 d'abril, per Sant Jordi, el Grup Sardanista Montserrat, va tenir una agenda més que plena, ja que va participar i organitzar diferents actes a la ciutat de Lleida difonent les sardanes:

D'una banda, durant el matí, a l'Institut Màrius Torres, 5 dansaires de diferents colles del Grup van fer 2 tallers de sardanes: un pels alumnes de 1r i un altre pels alumnes 2n d'ESO. En total van ser 150 alumnes que van puntejar a ritme de sardana! Els tallers van tenir lloc dins el marc de la Diada festiva de Sant Jordi.

Durant el taller, que va durar aproximadament una hora cadascun, l'alumnat i altres membres del cos docent, després d’aprendre els passos bàsics van poder demostrar el que havien après en galop i una sardana de germanor.

D'altra banda, també vam participar en la festa de l’Escola Parc de l'Aigua, escola que ens cedeix, des de fa molts anys, les seues instal·lacions per als assajos setmanals del nostre Grup. Una colla formada per dansaires de diferents colles del Grup van fer una exhibició davant de tots els alumnes, mares, pares i mestres. L'exhibició va consistir en un galop de fantasia i una sardana de lluïment, per acabar amb una sardana de germanor amb tots el públic.

Per últim, al vepre,  també  vam organitzar una any més la tradicional ballada de Sant Jordi al Pati de les Comèdies de la capital del Segrià. L'acte va començar a les 19h i va durar fins ben bé les 21h. La part musical va anar a càrrec de la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

L’agenda no s’atura i el dissabte, 25 d’abril, participarem a la Diada de Cultura Popular, organitzada per l’IMAC i el proper dilluns 27 d'abril de 2015, en motiu de la Patrona de Catalunya i del nostre Grup Sardanista, tindrà lloc una altra ballada ales 19h i també al Pati de les Comèdies. Us hi esperem!

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi