• 1

Obert període d'inscripcions a les Activitats d'Estiu

Obrim el període de preinscripcions a les nostres activitats d’estiu que organitzem a Canillo (Andorra).

Plantegem tres activitats diferenciades:

  • •Petites colònies: (del 21 al 25 de juny) per a nens/es nascuts entre l’any 2006 i el 2009 (120 euros per als socis i sòcies del Grup i 140 per als que no ho siguin.)
  • •Colònies: (del 21 al 30 de juny) per a nens/es nascuts entre l’any 2001 i el 2005 (250 euros per als socis i sòcies del Grup i 290 per als que no ho siguin).
  • •Camp de Treball: (del 21 al 30 de juny) per a joves nascuts entre l’any 1996 i el 2000 (250 euros per als socis i sòcies del Grup i 290 per als que no ho siguin).

L’opció escollida s’haurà de marcar al full necessari per formalitzar la preinscripció. Us podeu descarregar el full AQUI. Com a ecoentitat, intentarem penjar tots els formularis d’inscripció a través de la pàgina web i utilitzarem aquest recurs per a fer totes les gestions on-line que siguin possibles i reduir així el volum de residus.

Donada la limitació de places, l’equip de monitors/es seguirà els següents criteris en les preinscripcions rebudes:

 

 

 

En primer lloc: Tindran preferència tots aquells nens i nenes que siguin membres actius i/o socis del Grup Sardanista Montserrat

En segon lloc: Es tindrà en compte l’antiguitat del nen o nena en les nostres activitats d’estiu.

En tercer lloc: Es considerarà l’edat, doncs com ja us hem dit estan estructurades en tres grups diferenciats : petites colònies, colònies i camp de treball  i hi ha unes places determinades per a cada edat.

En quart lloc: en seguirà l’ordre de preinscripció. La preincripció s’entendrà formalitzada un cop rebem el full  complimentat juntament amb el justificant de l’ingrès bancari.

Un cop omplert l’imprès de preinscripció, ens l’heu de fer arribar abans del 30 d’abril, juntament amb el resguard d’ingrés tal com us hem indicat. Tingueu en compte de posar, al resguard bancari, el nom del vostre fill/a. Ho podeu fer escanejant els documents i enviant-los per correu electrònic a:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon mòbil del Grup (608773744) de dilluns a divendres, entre les 20:00 h i 22:00 h del vespre.

Els 60 euros de la preinscripció, un cop confirmada la plaça, ja no són retornables. Un cop s'hagi pagat la totalitat de la inscripció, el GSM es reserva el dret a reemborsar la quantitat de diners en casos de nens/es que finalment no puguin participar a l'activitat corresponent, sempre que sigui per un motiu degudament justificat.

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi