• 1

Diumenge, concurs de Balaguer i dinar a Marimunt

Les colles del Grup participaran al darrer concurs del Campionat de Colles de la Terra Ferma a Balaguer, que també és la Final del Campionat de Catalunya, en categoria gran, en què participa la colla Dolç Infern.
Després de Balaguer dansaires, pares i mares, anirem a dinar tots junts a Balaguer com ja és tradicional.

Cal tenir en compte que tot i ser la Final del Campionat de Lleida, encara queda el Campionat de Catalunya juvenil, infantil i aleví per a les colles Somni, Guspira i Escarlata, el 17 de novembre a Valls. Així com el Campionat de Punts Lliures a Platja d\'Aro el 30 de novembre.

El concurs de Balaguer incorpora, com a novetat, el 1r Concurs de Fotografia Sardanista 2.0 organitzat per la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

Per participar-hi només caldrà publicar les imatges a l’instagram o al twitter i etiquetar-les amb els hastags #FinalBalaguer #sardalleida i #igerslleida. El termini màxim per participar-hi és el dimarts, 12 de novembre, i caldrà ser seguidor de Sardalleida a instagram o twitter, depenent del canal usat per a participar.

El nombre de fotografies que es podran publicar per persona serà limitat a 5. Les dues fotografies més votades pel jurat optaran a guanyar una nit d’hotel per a dos persones al Principat d\'Andorra i un lot de productes ecològics de Cal Valls.

Podeu consultar les bases complertes a Sardalleida

 

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi