• 1

Cursos

Tot l’engranatge del Grup gira entorn a l’ensenyament i difusió de la sardana en totes les seues vessans i, per tant, totes les seues activitats tenen aquest objectiu com a nexe d'unió.

 

ENSENYAMENT DE SARDANES PER A ADULTS

En el cas dels adults, l’ensenyament de sardanes es realitza a través de cursos de durada determinada (aproximadament sis sessions), que normalment tenen lloc a la primavera. Tot i això, el Grup està obert a convocar cursos en altres èpoques de l’any si hi ha algun grup interessat.

Actualment tenim previst un curs per als mesos d’abril i maig:

CURS DE SARDANES PER A ADULTS 2013

- Durada: 6, 20 i 27 d'abril i 4, 18 i 25 de maig.

- dissabtes, de 18.30 h a 20.00 h al local d'assaig del GSM (CEIP Parc de l'Aigua).(Excepte la sessió del 27 d'abril, que es farà una sessió pràctica a la ballada que organitza el Grup, en motiu de la diada de la Mare de Déu de Montserrat).

- Preu: 25 euros no socis i gratuït per als socis.

- Inscripcions a través del correu electrònic del GSM ( Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) fins el dijous 5 d'abril.

 

CURS DE SARDANES PER A INFANTS I JOVES

El Grup Sardanista Montserrat té com a eix transversal de tota la seua activitat l'ensenyament de sardanes als més petits (de 5 a 15 anys). Per aquest motiu, la principal tasca d’ensenyament de la nostra dansa es desenvolupa en els assajos setmanals, els dissabtes de 17.00 a 20.00 h a l’hivern i de 18.00 a 21.00 h a l’estiu.

Aquests assajos van orientats a l’ensenyament de sardanes a infants i joves de 5 a 14 anys, i s’estructuren prenent com a base les colles de les diferents categories que té el Grup.

D’aquesta manera el Grup desenvolupa un curs ininterromput de sardanes, al que qualsevol infant o jove s’hi pot afegir en qualsevol moment, aprenent la base de la dansa en un principi, i incorporant-se després a la dinàmica de la colla adequada a la seva edat, per al seu perfeccionament.

 

ENDINSAR-SE EN EL MÓN DE LES COLLES

Per a les colles grans, el Grup s’adapta a la situació concreta de disponibilitat dels dansaires, fixant dies i horaris d’assajos més concrets.

La dinàmica d’una colla consisteix en el perfeccionament de la dansa a través dels assajos setmanals, complementant-ho amb activitats de lleure, i també la participació activa en la resta d’activitats sardanistes i de lleure del Grup, i en les que el Grup hi tingui un paper com a col·laborador o coorganitzador,.

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi