• 1

Informació GSM

 

El Grup Sardanista Montserrat és una entitat que des dels seus inicis, l’any 1973, es dedica a difondre i promoure la sardana, donant a conèixer a joves i infants l’ampli ventall de possibilitats que aquesta dansa ofereix. Això ha portat l’entitat al ferm propòsit de contribuir al món de la cultura constantment, restant oberts a tota mena de projectes i iniciatives, prenent consciència de la seva funció com educadors en el lleure i com a motor sociocultural.

La unió d’aquestes idees fa que any darrera any sigui una entitat dinàmica, activa, oberta i en constant evolució. Les seves activitats diverses engloben els assajos setmanals, enfocats a la preparació i  manteniment de colles sardanistes en competició, els  cursos de sardanes, ballades, exhibicions, aplecs, etc. I, com no, a activitats de caire ben diferent: el Grup de Muntanya,  les Colònies d’Estiu, Camp de Treball i la participació en tot tipus de festes populars: Carnestoltes, Castanyada, Sant Jordi, Festa Major de Lleida, i el compromís educatiu per a una societat més sostenible com a ecoentitat de la ciutat.

Tot plegat un Grup que aplega persones d’edats diferents, que utilitza sempre el seu esperit emprenedor per créixer i viure el sardanisme d’una manera diferent, creant un espai obert, on tothom que hi participa hi pot desenvolupar les seves aptituds, compartir els seus interessos i sobretot passar-ho bé.

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi