• 1

Guspira

 


La colla Guspira debutà amb aquest nom l’any 2011, però realment  la majoria dels seus dansaires venen de la colla Dimoniets. Una colla amb un gran bagatge que va anar creixent amb edat, amb il·lusió i amb esperit competitiu.

La gran majoria són doncs, dansaires amb un llarg rodatge dins el Grup. Fa anys que ballen, i han sabut contagiar el seu entusiasme a les noves incorporacions, d’una manera excepcional ,compartint, imaginant, sardanejant...
 
L’any 2011 amb un nom renovat  i un major nombre de dansaires, la colla Guspira va emprendre un nou camí marcat  per la ferma creença i les ganes de ballar cada cop millor.
 
Guspira està formada per dansaires de 12 a 15 anys. Són nens i nenes que fan pinya i que han format un equip de sardanistes que té una empenta i motivació extra, fent que participin en el Campionat de la Terra Ferma  esforçant-se al màxim per mantenir any darrera any el primer lloc. També com no, els apassionen els punts lliures, modalitat en la qual evolucionen notablement. I per últim comentar que per primer cop l’any 2012 van participar en el Campionat de Catalunya, una experiència extraordinària, que de nou tornaran a repetir aquesta temporada 2013.
 
 
 
 
 
 

 

Segueix-nos!

  Google +

 

Fes-te Soci!

 

Adreça Postal

Centre de Recursos Juvenils La Palma
C/La Palma 6-10
25002 - Lleida

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.grupsardanistamontserrat.cat

608 77 37 44

Local d'Assaig

CEIP Parc de l'Aigua
C. SANT PAULÍ DE NOLA, 33
25001 - Lleida

Diss. de 17:00 a 20:00h. Horari Hivern
Diss. de 18:00 a 21:00h. Horari Estiu

Com Arribar-hi